Bel me tijdens kantooruren en krijg in 15 – 20 minuten een nieuw inzicht, een tip of inspiratie voor je werk als schoolleider.

Omdat het prettig is even met iemand anders naar een lastige situatie te kijken. Zodat je even afstand kunt nemen en nieuwe inzichten krijgt. En je jezelf als schoolleider blijft ontwikkelen. Die kans bied ik je graag.

femmy-in-cirkel

Bel me tijdens kantooruren op 06-129 35 352 om in 15 – 20 minuten samen te kijken naar wat jou bezig houdt. Op deze manier heb ik al veel mensen geholpen. Omdat ik jou hetzelfde gun en omdat ik graag mijn expertise deel, bied ik je dit overleg kosteloos aan. Uiteraard is wat we bespreken vertrouwelijk.

Je kunt bij me terecht voor vragen die raken aan:

  • schoolontwikkeling
  • teamontwikkeling
  • ouderbetrokkenheid en de verbinding tussen leerling, leerkracht en ouders
  • communicatie
  • strategisch beleid

Mocht ik niet in de gelegenheid zijn om de telefoon te beantwoorden, laat dan een bericht achter met je naam, telefoonnummer en de vraag waarmee je belt en ik bel je zo snel mogelijk terug.

Vind je het prettiger om de vraag te mailen? Dat kan ook: femmy@eduwijs.com. Vermeld in de mail je telefoonnummer, dan kan ik je bellen als dat nodig is.