De opdrachtgevers van EduWijs zijn schoolleiders van scholen in de Randstad en bij voorkeur in de regio Amsterdam. Daar woon ik zelf en zo draag ik bij aan deze mooie stad.
De schoolleiders met wie ik samenwerk, willen van hun scholen een levendige gemeenschap maken waar kinderen tot hun recht komen, zich ten volle kunnen ontplooien en met plezier kunnen leren. Daarom maken zij werk van verbinding op school; tussen leerkrachten onderling, tussen leerlingen, leerkrachten en ouders en tussen school en andere betrokkenen.

De aanpak van EduWijs is geschikt voor schoolleiders die:

  • Eigenaar zijn van het tot stand brengen van verbinding op school.
  • Beginnen bij zichzelf als leidinggevende.
  • Een groeigerichte mindset hebben en met nieuw gedrag willen experimenteren.
  • Resultaten willen bereiken, wat zich uit in inzet en het vrijmaken van de benodigde tijd en middelen.

Herken je je in bovenstaande? En heb je behoefte aan ondersteuning bij het tot stand brengen van verbinding bij jouw op school? Neem dan contact op via 06-12935352 of femmy@eduwijs.com

Wat anderen zeggen over mijn manier van werken
“Met haar innovatieve blik, directe stijl van communiceren en met hart voor de zaak is zij gericht op kwaliteit, resultaat en altijd open voor iets nieuws. Samenwerking met Femmy is een plezier voor mij, en bovendien succesvol gebleken.”
– Erik Boer, directeur ACE Amsterdam –

“Femmy komt met verhelderende analyses en weet met haar open houding en een gevoel voor wat de ander nodig heeft uit te dagen tot nadenken en het vinden van oplossingen.”
– Inte Gloerich, bestuurslid Studio K te Amsterdam –

“Als coach beschikt Femmy over het vermogen om je in korte tijd een grote sprong vooruit te helpen. Met open blik kijkt ze met je mee, stelt verhelderende vragen en weet, met de inzet van eenvoudige middelen, gauw tot de kern door te dringen en vraagstukken visueel inzichtelijk te maken.”
– Anke de Vrieze –

“Femmy’s positieve houding creëert energie, waardoor ik heb ervaren waar mijn kracht zit.”
– Rosa Kouw –

“Ik wil je heel hartelijk danken voor onze fijne samenwerking de afgelopen jaren.  Ik heb je positieve en gepassioneerde manier van werken  (met focus!) altijd als zeer prettig ervaren en ga dat zeker missen.”
– Brigitte Widdershoven, senior beleidsadviseur Onderwijs Universiteit van Amsterdam –