EduWijs brengt verbinding in het onderwijs. En gaat zelf ook verbindingen aan om jou als schoolleider nog beter te kunnen ondersteunen en inspireren. Onderstaand stelt de eerste samenwerkingspartner zich aan je voor.

mustaphaMijn naam is Mustapha Khaddari. Ik ben een leergierig persoon die zijn kennis graag deelt. Delen is immers vermenigvuldigen! Als locatieleider en oudercoördinator op een basisschool in Amsterdam zet ik al ruim 25 jaar mijn kennis in om samen met het team een optimaal leerklimaat te creëren voor het kind. Hierin is communicatie tussen de school en ouders essentieel.

Ik sta voor gelijke kansen
Elk kind, op welke trede van de fictieve ladder dan ook, is gelijk, verdient een eerlijke kans en moet het maximale uit zichzelf kunnen halen. Ik weet dat je dat klimaat met de juiste tools op elke school kunt creëren.

Ik sta voor communicatie als verbinding
Effectieve en professionele communicatie is essentieel voor een optimale relatie tussen het team, de kinderen, ouders en de buurt. De school wordt zo niet alleen transparant, maar ook toegankelijk. Een mooi gevolg is dat de betrokkenheid van ouders zo wordt vergroot. Uw rol hierbij als schoolleider is essentieel.

Waarom ik dit doe?
Omdat ik erin geloof, sterker nog: ervoor sta, dat elk kind het maximale uit zichzelf kan halen als wij dat ook doen. Bij samenwerken is communicatie een onmisbare factor. Het draagt bij aan het creëren van begrip en bekendheid. Het versterkt het leerproces, informeert, motiveert en is de basis voor een overlegcultuur. Al deze facetten zorgen ervoor dat het kind het maximale uit zichzelf kan halen. Daarom doe ik dit!

Ik help je graag bij het bereiken van de ouders op jouw school
Het is een leerproces dat niet zelden onderschat wordt: communiceren met ouders. Je wilt niet alleen met ouders praten, je wilt ze bereiken. Bij EduWijs (h)erkennen we de noodzaak van betrokken ouders en duurzame relaties. Ik help jou graag bij het ontdekken van de effectieve communicatiemethode voor jouw school.

Mijn achtergrond
Mijn LinkedIn-profiel biedt een overzicht van alle werkervaring.

  • Mijn opleiding als onderwijzer heeft mij geholpen de verschillende schakels rondom het onderwijs (ouders, school, buurt, andere socialiserende instituties en het kind) samen te laten komen en te verbinden.
  • De ervaring die ik heb opgedaan als oudercoördinator heeft de essentie van communicatie tussen de ouders en de school nog meer laten blijken. Ouderbetrokkenheid is onmisbaar bij de ontwikkeling van kinderen. Hierover gaf ik eerder al workshops en lezingen waarbij ik help de theorie toe te passen in de praktijk. Voor mijn werk als spil tussen ouders en school ben ik onderscheiden door de Gemeente Amsterdam.
  • De opleiding als schoolleider heeft mij geleerd dat één van de drie pijlers voor goed onderwijs de relatie tussen de school en de ouders is. Hier gaat het er niet om de positie van ouders te versterken, maar het klimaat voor het kind te verbeteren. Het belang van de leerling staat altijd voorop.